Плекаю мрiю

Клавдия Дмитрив
Потонути в твоїх очах,
Заблукати в твоєму волоссі.
Вічно жив би в твоїх лісах
І співав би у стоголоссі.

Пити воду з джерел твоїх
І гуляти твоїми садами.
Клав би квіти щодня до ніг,
Так було би,повір,роками.

Дивитись в безодню очей
І досліджувать їхні глибини.
Ще й торкатись твоїх плечей…
Доглядав би твої долини.

Піти ще й у гори твої,
Піднятись на найвищу вершину,
Де дзвенять поміж гір ручаї,
Закохатись в твою полонину.

Заплутатись в твоїх думках
І мелодію рік всіх співати…
Щоб було це не тільки в снах.
Ключ до серця твого шукати.

11.11.2019 р.