Приглушенiсть Вологiсть Недоторканiсть

Катерина Жебровська
Приглушеність… Вологість… Недоторканість…
Сонливість перестиглості буття…
Студеністю освячена розмореність…
Осіннє падолистове шиття…

Осяяне краплинками видовище…
Беззвучне коливання відчуттів…
Миттєвість таємничістю напоєна …
Оманливість у млявості вітрів…

Дрімотне віддзеркалення глибинного…
Смиренність неквапливих умирань…
Одвічна гра в закутого і вільного…
Пора холодних мовчазних прощань…

09.11.2019