Смерека

Николай Иванович Мельник
В садочку я  смереку посажу,
Щоб росла на радість у житті,
Згадаю я домівку роскажу,
Про місця священні золоті.
....
Приспів:
смерека щоб нагадувала дім ,
В памяті залишилася жить,
Щоб дарувала ніжність молодім,
Щоб всі змогли життя своє любить.
....
Зеленою була щоб круглий рік,
Щоб смерекові  кісті обвисали,
Щоб прожили ми щасливий  вік,
Щоб в життя  свою історію  вписали.
....
 Нагадувала скрізь мені тебе,
З тобою поринала щоб у мріїї,
Та щоб ясне небо голубе,
Нам вірні дарувало всім  надії.
....
Моя тобі пісня