втрачати себе

Гелена Смилянская
поряд з деким ми лише втрачаєм,
втрачаєм самих себе,
це найгірші способи взаємодій,
коли ми не могли встояти перед злом і стали примножувати його своїми діями,
добре в нас впало, розбилось на друзки,
часто зібрати його нема ніякої можливості,
як жаль було втрачати найкраще в собі, що вирощувалось часом і все минуле життя
...
важливо вчасно правильно відчути те, де не набудеш,
а лише втратиш,..
втратиш...

19.03.
12.11.2019