Лiтечко

Клавдия Дмитрив
Вже засумували дуже ми за літом,
Мріємо побігать в лузі по траві,
Хочемо віночки знов плести із квітів ,
З стрічками носити їх на голові.

ПРИСПІВ

Літо,літо,літечко,
Знов до нас прийди,
Літо,літо,літечко,
Нас в танок веди.
Літо,літо,літечко,
Раді тобі ми.
Наші теплі оплески,
Літечко,прийми.

Літечко тепленьке,прийди,не барися,
Цілий рік чекаєм ми усі тебе,
Дуже-дуже просим – швидше повернися!
На тебе чекає небо голубе!

ПРИСПІВ

З радістю тобі всі пісню заспіваєм,
А ще й затанцюєм веселий танок.
І тобі назустріч радо поспішаєм,
Ми побіжимо всі до тебе в гайок.

03.11.2019 р.