Веснонька-весна

Клавдия Дмитрив
Засвітило знову сонце
У мале наше віконце
І пташечка прилетіла,
На гілочку вишні сіла.

ПРИСПІВ

Весно,весно,веснонько,
Веснонька,весна,
В гості завітала вже
Веснонька красна.
Розсипала квітоньки
У саду й лугах,
Простелила травоньки
На усіх полях.

Небо стало веселіше
І струмки дзвенять дзвінкіше.
Пташки до нас повернулись,
Заспівали,усміхнулись.

ПРИСПІВ

Ми весну довго чекали,
Всі без неї сумували.
Тепер пісеньку співаєм,
Радо так весну вітаєм.

13.11.2019 р.