Новорiчна-2019

Дмитрий Погребняк 555
Вже не за горами різдвяне свято
зовсім скоро настане новий рік
і в серцях до нього бажань багато
і ми від сьогодня починаємо відлік...
Він у шубі білою зі снігу прийде
принесе гостинці в величезному мішку
оживають чудеса ви тільки мрійте
і вам щастя подарує теплу посмішку...
І ялинка у вогнях іскристих запалає
і розтопить надію холодну крижану
ця подія буде звісно сумнівів немає
і цю пісню заспіваєм у думках народжену...