Найбiльша велич свiту

Клавдия Дмитрив
Вуста до вуст і очі до очей –
То є найбільша велич світу.
Скільки недоспаних ночей
Й думки ідуть,неначе з заповіту.

Вуста до вуст і очі до очей,
Але ж не кожному дано це зрозуміти,
Де легко шаль спадає із плечей
І лиш одній коханій квітнуть квіти.

Вуста до вуст і очі до очей,
Така краса,що подих аж тамує.
Багато ще непізнаних речей,
Та розуміння поміж них панує.

Вуста до вуст і очі до очей,
Серця в одному ритмі б’ються.
Мов Евридіка і Орфей…
І в поцілунку ті вуста зіллються.

Вуста до вуст і очі до очей…
Та велич цю не всім дано пізнати.
Тоді закоханий Орфей
Про це на лірі може нам заграти.

13.11.2019 р.