Р. I. В

Юрий Остин
Волосся, що чорніше ночі,
Вугілля, оніксу, басми...
Коли дивлюся їй я в очі –
Не виринаю із пітьми.

Волосся, що чорніше ночі,
М’яке, мов шовк, таке легке...
І ті прекрасні карі очі
ЗайнЯли серденько палке.

12.02.2015