Осiнь пензликом малюэ

Клавдия Дмитрив
Осінь пензликом малює
Всі долини й береги,
Око милує,чарує,
Творить казку навкруги.

Позолотою вкриває,
Все навколо золотить.
Всі доріжки засипає,
Та ще й дощик моросить.

Килимочки простеляє,
Око  милує  усім.
Листя в танці вже кружляє
Ми також в таночок йдім.

Більше золота й багрянцю,
Більше теплих кольорів.
Все в повітрі йде до танцю,
Та стиха пташиний спів.

Осінь пензликом малює-
Фарби зовсім їй не жаль.
Візерунки скрізь гаптує,
Та сама вдягла вуаль.

11.01.2014