Madimak, 1993

Îñìàí Îñìàíîâ
Madimak 1993,
Olanlara inanmak guc,
Aydin parlak beyinleri,
Ulke guclu kalemleri,
Fikirleri ve sozleri
Yakar akil hainleri…
Yandi bizim kalplerimiz,
Doldu aciyla gozlerimiz,
Silinmedi gozyaslarimiz,
Hala artar deli nabiz,
Yaralandik… ya siz?

Kara gunde beyaz bir nur,
Yanar ve kalbinden vurur,
Aziz bir kulle dadilir,
Yok olmayip geri gelir,
Hatirlatir, aydinlatir,
Bahar gulu gibi kokar
Ve ‘kalanlar siir yazar’…