Голубые ели

Надежда Еленина
Under a blue fir-tree
all goodies are for free.
Each self respecting crow
knows where to dig and plow.

Под ёлкою колючей
богатств несметных кучи!
Там есть чем поживиться
смекалистой царь-птице!