Левенятко

Бимот
Гриші від папи

(вірш про левенятко)

Леве-
нятко
зроду не грало в
тремулоус
не знає в інеті жодного сайту,
через скайп не може підримувати розмову,
але саме з нього я намалював собі смайлик.

Леве-
нятко
живе в далекому прайді
і не тому що воно загордилось
я його ще ні разу не вловив у зазнайстві
просто воно там народилось.

Леве-
нятко
знає все про полювання,
про дружбу, про грім і про тишу
я його зображаю на уроках із малювання,
і думаю - невже воно нічого не знає про Гришу?