Iваночка

Клавдия Дмитрив
Дівчинка Іваночка вийшла у садочок,
Там лежав під древом золотий листочок.
Вітерець повіяв,листя ще приніс,
Тоді полетів він із садочка в ліс.

ПРИСПІВ

Іваночка,Іваночка,наче Янголятко,
Іваночка,Іваночка – гарнесеньке дівчатко,
Іваночка,Іваночка вміє танцювати,
Для бабусі,тата й мами пісеньку співати.

Дівчинка Іваночка листячко зібрала
І його рівненько в букетики зв’язала.
Букети для мами і бабусі є,
А тепер для татка щось придумає.

ПРИСПІВ

Для татка Іваночка листок намалює,
Підстрибне,обійме і в щічку поцілує.
Ось така Іваночка у батьків росте,
А батьки й бабуся – для неї святе.

ПРИСПІВ

14.11.2019 р.