Там, у садочку калиновому

Андрей Скибинский
Ой, у калиновому садочку
Сидить маленька синичка -
Сидить-спiває пісеньку
Про милого-рідного.
Вона за рiдним сумує:
Вiдлитiв,її покинув -
Вiдлитів на чужину
До пташки зозулi.
Ой, у калиновому садочку
Сидить-плаче синичка
На кущі доспілому -
На кущі рясному:
"Де мій милий зараз літає,
З ким гніздечко в'є?"
Облітає цвіт калиновий,
Облітає червоний.
Сумує синичка за милим
У садочку одинокому.