It s a dream that supports life

Зоя Сперстад
It's a dream that supports life ...
It is you who improvise life ...
You are inspired by yourself ...
Because friends, waiting for you ...
Such friends always exist ...
Although friends are in foreign countries ...
But such friends in your heart ...
Your heart creates art ...
After winter comes spring ...
Spring brings great events for art ...

Это мечта, которая поддерживает жизнь ...
Вы тот, кто импровизирует в жизни ...
Вы вдохновлены собой ...
Потому что друзья ждут тебя ...
Такие друзья всегда существуют ...
Хотя друзья в зарубежных странах ...
Но такие друзья в твоем сердце ...
Ваше сердце создает искусство ...
После зимы наступает весна ...
Весна приносит большие события для искусства ...

Det er dr;m som st;tter livet...
Det er du som improviserer livet ...
Det er du som inspirert for seg selv...
P; grunn at venner, som venter p; deg...
Slike venner alltid finnes...
Selv om venner er i fremmed land...
Men slike venner i hjertet ditt...
Din hjertet skaper kunst...
Etter vinter kommer v;ren...
V;ren kommer med store begivenheter for kunst...

14.11.2019 Zoja Sperstad