Земля

Александр Кужукин
Річ не в тому, що базар,
Ринок скрізь і всюди.
Не за те Зе зараз за.
Будьмо гей, не будем...

Ким бажаєш, тим і будь;
Та хіба не видно:
Гідні пекла продають
Неньку свою рідну.

Ти не бачиш? так поглянь
Хто в якому стані;
Хто виконує on line
Західні завдАння.

Що ж ви коїте? це ж жах;
З чим хоч карамельки?
Скільки ж можна на ножах?
Та заткніть вже пельки.

До біди заздалегідь
Треба готуватись.
В дерибані всіх угідь
Винуватять вату.

Ленін, Сталін, хто ще там
Мив зеленкой лоба?
Та народ вас ще спита,
Бісова худоба

За суцільний треш, брехню;
Владную клоаку.
Не усі ж ми в стилі ню
Поставали раком.

Презик- клоун, а прем'єр-
Гей. Яка гидота.
В олігархів справжній жер,
Захід рулить
         доти,

Кольорові бачать сни:
НАТО і ЄЕСи,-
Посіпаки сатани.
Щодо інтересів:

З усіма повинні йти,
Хибне все закреслив.
А з Россієй ми- брати;
І брати, і сестри.

Ми живемо у багні;
Гинемо точніше.
Геноцид...фашистам- ні,
Не дамо нас вішать.

Тихой сапой, чи там як.
Вам ще не набридло?
Що ні Беня, то маньяк;
Що ні Фунт, то бидло.

Ми не кляті москалі.
РУССКИЕ! понятно?
Ясно? рідної землі
Вам, неадекватним,

Й вашим там хазяювам,
Ляльководам вашим-
Зась... І хєр назустріч вам
З місцем у параши.

Сепар той, хто роз'єднав
Нас на Схід та Захід.
Тать розпалює; війна
Стала слушним дахом.

Чи народа ти слуга?
Зеленій, ікона.
Бо вітчизна твоя- бакс.
А твій бог- Мамона.

Зрозуміло? РУССКИЕ!
Підете у хащі?
В схрони? В гідне житіє?
Вбивця- пьос смердящий;

Кат, безбожник...Там любов
З вірой по-цимбалах.
Там ненависть, біль і кров;
Там героям- сало.

А земля, товариш Зе,-
Це святе, а свято
Буде, як квартал піде
Геть, і соросята-

В гузно, в дупу і в шахну;
До колег у Ланден,
По пробитому по дну
Усією бандой.

І війна скінчиться, і
Богу слава буде.
Не героям уві сні,
Наяву ж- Іудам.

Скільки крОві, горя й бід
На майданній фронді.
Нацик Шарікофф набрид
І фельдфебель Швондер.