Слова скiнчились, бо не чують...

Владимир Прохода
Слова скінчились, їх не чують,
Так гірко, тяжко на душі
І моє серце не вгамують
Бентежні думки та грішні...

Свавілля вже не зупинити,
Блукає смута між людей,
Бо з тягарем так тяжко жити,
Бракує правди і ідей...

Знов продають мою країну
І замахнулись на святе,
Товаром землі України,
Народ для влади то пусте...

Прошу, молю і заклинаю:
Побійтесь Бога! Кобзаря
Я в сотий раз Вам зачитаю,
Що Ненька - люди та земля

Полита кров'ю, потом,слізьми,
Тут жили прадіди й діди,
Не оцінити її грішми,
Як змірять божії сліди...

То  не ганьбіть своє коріння,
Хто дав Вам владу, булаву,
Бо відберуть, поб'ють камінням,
Пророчать сни, як на яву...


 П.В.М.       13.11.2019г.