Зегевара 2

Сергий Труш
(пройшло майже півроку від THEінавгурації…)


1. З нагоди «депоROSHENізаціїї» на мапі України перейменовано ще одне місто у: The Кривий Ріг, але версія проміжна, бо ще є варіанти «ЗЕленогорськ», «fuckTHE nation», «Зелен Сь Кий».

2. Книга рекордів Гіннеса зареєструвала новий рекорд: «Найдовший та найбільший сольник проведений без відчуття сорому та міри» і нагородить the його бочкою варення та кошиком печива (звісно, що «Рошен») після закінчення каденції.


3. Юрій Ткач, сидячи у кріслі Зеленського на «Розсміши коміка», після «розводу» військ, почав відчувати, як на його спині «мурашки», від сміху, час від часу, викладають напис: «НЕ ЛОХ 2».

4. Список королів з прізвиськами: Піпін Короткий; Карл II Лисий;  Людовик II Заїка; Карл III Простуватий;  Етельред II Нерозумний; Гарольд I Заяча лапа; Вільгельм I Завойовник; Річард I Левове Серце; Карл VI Божевільний; Іван IV Васильович Гро;зний та інші

Список Президентів України:  Леонід І Партократ, Леонід ІІ Мобільний, Віктор І Бджоляр, Віктор ІІ Яник, Турчинов Сашко – Покерфейс, Петро І Шоколадний, Вован НеЛОХ.

5. Пройшло півроку правління ЗеПрезидента.  Володимиру Олександровичу почав снитися один і той же кошмар: Заходить «Загорецька» у ОФІС ПРЕЗИДЕНТА, а серед них новий учасник – Петро Порошенко, - єхидно посміхається і говорить тільки одне, піднімаючи руку догори: «давай-давай!»

6. Дизайн надгробного пам’ятника для Зеленського: Чотири двометрові колони по краям могили, а всередині малесенька колона у вигляді мікрофона від фірми: «5 column» , над якою висить НЛО, а на сіточці того ж мікрофона дві букви «е» та «х».


7. …а що, може Володимир Олександрович започаткував нову традицію, що з Новим Роком країну вітає не діючий Президент, а його наступник…

8. Сидить Зеленський у офісі та й складає список можливих кличок собі від народу: «Моніка», «Комік-гномик», «не лох», «СВАТ», «Зелений змій», «Гастролер», «Тесла-НАВІГАТОР», «Членограй»…  так, щось вибір ще малий… потрібно нові ідеї!

9. Чому заступника Президента називають тільки подвійним ім’ям??? Скажіть вже, нарещі, його прізвище! Або розтлумачте: Його звати: так як Ющенка чи все-таки він тезка Хмельницькому?

10. - «Тамбовський ВОВК»  мені товариш – кричав Зеленський проїжджаючи по етапу на Воркуту.

- Та мовчи вже! – Теж мені ЗЕк-друг… - крізь зуби скреготав Валєрка Жидков.
(так старші брати розлучали з Україною двох жидкофф) – титри у кадрі фантастичного блокбастера.