Нiчого святого

Дэко Солар
До тебе дійти
Сплести коси
У віки
З тобою пройти
Колос думи
У ріки
Трохи милі
До мрії
Нічого святого
Ні з тобою
Ні з тими
Не зі мною
Ні зброю
Взяти
Упасти
Добити
І встати
Колихати
Як вітер
Любити
Як жити
Тільки жити
Як треба
Нікому не скажу
І так жити
Не буду
Нікому не покажу
Розіб'юсь
Коло вази
Зостанусь

Очі зав'януть
Рози закриють
Не буду молити
Коло хати
В могилу