Devil inside me

Лейла Лермонтова
Verse 1

This war keeps
My heart in flames,
And I can’t break free,
I just think what if I even don’t
Want to break these
Unbroken chains
Please, give your salvation to me

Pre:
Lithium is not cure,
I want my hands in yours
I’m cold, I ache, I’m bitch, don’t let me go

Chorus: (x2)
Devil inside me
He can makes me angry
This fight’s never ending,
I don’t wanna blame you,
So can you forgive me?

Verse 2

I loved all
Your demons, but
You never wanna love mine
So all my kind
Became misery,
I’m sorry, but I wanna kill, gonna wild

Chorus x2
Pre-chorus x1

Chorus x 2