Окрiм друзiв...

Анатолий Анненко
Окрім друзів є заздрузі
                на життєвім шляху -
ті, що тліють од заздрості.
                ...Розберись: хто є "ху".

Користуються статусом
                вірних друзів земних.
Та таке може статися -
                постраждаєш від них.

Довіряй з перевіркою.
                ...А в твою щасну мить -
справжній друг сяє зіркою.
                Заздруг - ниє, "смердить".