Рада расплодить спекулянтов Рада

Павел Лавочкин
Далеко ходить
за землёй — не надо:
рада расплодить
спекулянтов Рада.
Принят там закон
"слугами народа":
весь народ — в загон,
а жулью — свобода!
"Щоб цим москалям"
удавиться с горя, —
будет вся земля
"незалежной" вскоре...
....
Так на що ж їм розум дан?
— Влаштувати щоб Майдан...