Час iсторii

Ярослав Мельник 9
Ми не можемо пізнати майбутнє, оскільки воно не стільки не існує, скільки існує у фантомі. Ми можемо пізнати лише минуле, минуле, із яким нічого не можемо вдіяти, оскільки його вже не існує. Зате ми фактично стоїмо на минулому, щоразу занурюючись у деталі нерозпізнаного грунту. В цьому і суть історії майбутнього – в минулому, в винулому… В законах, які нас не можуть відпустити. І не важливо тут вже питання природи, дітеджаталізації, лишень питання часу, який рухається у зворотному напрямку, напрямку незворотному..  (с)