You can immerse yourself in something of a spiritu

Зоя Сперстад
You can immerse yourself in something of a spiritual quest of time ...
Take the chance to travel or study something new ...
Be diplomatic in your relationship with those who care for you ...
Quick action is not always wise ...
Take the time to work through your decisions ...
Then you can solve any confusion ...
Finding an excellent moment to look at spirituality ...
Important for guidance and to do some meditation ...
  It will give you much needed mental strength ...

Вы можете погрузиться во что-то духовное искание времени ...
Воспользуйтесь возможностью путешествовать или изучать что-то новое ...
Будьте дипломатичны в отношениях с теми, кто заботится о вас ...
Быстрые действия не всегда мудры ...
Потратьте время на проработку ваших решений ...
Тогда вы можете решить любую путаницу ...
Найти отличный момент, чтобы взглянуть на духовность ...
Важно для руководства и медитации ...
Это даст вам столь необходимую умственную силу ...

Du kan fordype deg i noe av en ;ndelig s;ken i tiden...
Ta ved sjansen til ; reise eller studere noe nytt...
V;r diplomatisk i ditt forhold til dem som passer p; deg...
Rask handling er ikke alltid lurt...
Ta deg tid til ; arbeide gjennom beslutningene dine...
Da kan du l;se enhver forvirring...
Finne et utmerket ;yeblikk ; se p; ;ndelighet...
Viktig for ; f; veiledning og ; gj;re litt meditasjon...
 Det vil gi deg mye tiltrengt mental styrke...

14.11.2019 Zoja Sperstad