Я тебя ждала

Карпенко Наталия
В мене очі блакитні, а в тебе – зелені,
ти, мов чудо, що створене саме для мене!

Я тебе так чекала, шукала роками,
наша зустріч у мріях цвіла вже квітками.

Ти у мріях моїх цілував мої плечі,
щось розчулено нам шепотів тихий вечір, -

так жагуче тебе малювала уява!
А тепер соловейко співає нам п'яно,

теплий травень дарує свої поцілунки,
підливає у вечір любовного трунку!

Я дивлюся закохано в очі зелені, -
ти нарешті прийшов і не підеш від мене.
               
Квітень 2017.