N. N

Татьяна Маркова 3
   Н.Бидненко

N.N.
Привіт тому, хто у мережі.
А я лишаюсь за межею.
Десь плачуть верби в прибережжі
І плачу я. Але душею.

Ні сліз, ні слів, ні сподіванок.
Поезію змінила проза.
А доля знов марнує ранок,
Бо ти в мережі, а я – поза.

Ось ніч вже зорі погасила
Й гайнула десь за обрій спати…
О Боже, дай ще трохи сили
Неспівпадіння подолати!

***
Привет тому, кто здесь, в сети.
А я осталась за межой.
Тоскуют вербы у реки
И плачу я своей душой.

Ни слёз, ни слов, и ни надежды
Поэзию сменила проза.
Судьба опять вредИт,  как прежде
Ведь ты в сети, а я то по за.

Вот ночь все звёзды погасила
За горизонт умчалась спать...
О Боже, дай немного силы
Несовпадение переждать!