Чомусь замовкла скрипка

Любовь Дуля Шевчик
Чомусь замовкла скрипка... Не лунає
Мелодія  натхненна й чарівна,
Щось душу їй тендітну розтинає,
Засумувала змучена вона.

Були ж часи, й на мить не замовкала,
Їй в ритм,  пливли хмаринки в висоті...
Тепер опалим листячком припала, 
Зажурена й забута в самоті.

Ти не журися, скрипко, все минеться,
На зміну суму - радість прийде знов!
Почуєш, як в тендітне щире серце,
Нечутним  кроком увійде любов.
~ДЛВ~