Класна година

Поэт Закарпатья Василий Галас
У нас сьогодні
класна година.
Цілком у школі  –
ми як родина.
І звісно треба
тримати раду.
Кого хвалити,
кому пораду…

А потім – тиша
в класному домі.
Хто нас плямує –
до тла відомі.
І є розмова
за це окрема.
Класні закони –
як теорема.
Завчи й виконуй
старанно учень,
і більш ніяких
тобі доручень.

Щоб наша гідно
жила родина –
вельми сприяє
класна година,
педагогічні
акценти вдалі…
Підсумували –
й живемо далі.

Листопад 2019