Поети

Ильина Светлана Игоревна
Поети, люди трохи дивні,
Коли занурюются в творчість.
Вірші в них пишуться чарівні.
Все написали. І самотність.

Ми знов шукатимо ідеї,
Які літатимуть у небі.
І сходимо в театр, музеї.
Живемо у такій потребі.

Ми чесно пишем читачу,
Якій повірив усім серцем,
Виразно прочитаєм слухачу.
Слова течутимуть джерельцем.

Ільїна Світлана.
15.11.2019.
Написала весною 2019