Емiгранти

Ярослав Мельник 9
Емігранти, як мігранти,
перелітні ті птахи
Час пройшов і б’ють куранти
Де б не були, а летять роки.
І той пульс, із роком кожним
все частіє,
за живе
як почуєш,
мову рідну
А в уяві – і тополі, і село, і ті хатки
Все пройшло і промайнуло
немов вчора
Мов було
Повернутись, вже не вийде
Тільки сни і не досяжні
Та замріяні птахи .. (с) 

Ярослав М.,РМ/ 20:18, 15.11.2019р.