Ласт вки щебечуть

Анатолий Дегтяр
Ластівки щебечуть біля хати,
І сміється сонечко в вікно.
Добрий день матуся моя й тато,
Бо не бачив вас давно,давно..

І цвітуть сади весною в котре,
З гаю лине солов'їний спів.
Вибачте-обличчя моє мокре,
Бо не можу підібрати слів.

Хай весна буяє різнотрав'ям
Вітер хвилями колише їх.
Дякую рідненькі-кажу я вам,
Що живу й онуків чую сміх.