Моя Украiна-червона калина

Владимир Олийнык
Моя Україна – червона калина.

Моя Україна-червона калина,
Моя Україна-золотисті ліси.
Моя Україна-від батька до сина,
Моя Україна-дітей голоси.

Моя Україна-Дніпро і Карпати,
Моя Україна-широчезні лани.
Моя Україна – це  батько і мати,
Моя Україна-дуби,ясени.

Моя Україна-Покуття могутнє,
Моя Україна-Донбас,Прикарпаття.
Моя Україна-тут наше майбутнє,
Моя Україна єднає нас, браття.

Моя Україна-Буковина квітуча,
Моя Україна-вишивані узори.
Моя Україна- це мова співуча,
Моя Україна-синьо-жовті прапори.

Моя Україна – це батьківська хата,
Моя Україна-величезні мости.
Моя Україно,будь здорова,багата,
Моя Україна- це я, і це ти.

                04.11.2019.