оце БIДА ТАК БIДА...

Вера Деревьянко
хто ж це душечку щипає раз пораз вона вздихає.
відчуваю горе наближається
з почуттями горя нам не справиться...

хто б це щастя нам підкинув
у лиху тяжку годину
треба щастячка багато щоб нудьгу перемагати...
слово тішить думка теж а біди у нас без меж
Україну продають
стільки лиха буде тут...
землю продавать забороняю хто продасть я проклинаю...
стільки крові тут пролито мені не радісно сердито

як же НЕНЬЦІ помогти
щоб УКРАЇНУ ЗБЕРЕГТИ...