небесна зiронько моя...

Вера Деревьянко
небесна зіронька моя тебе небачу уже я
де ти рідна заховалась з ким ночами ти кохалась
може з місяцем а чі зімною
ти не видима
та я з тобою...

подумки до тебе лину
у тяжку в житті хвилину
освіти мій шлях до Бога
я прошу заради Бога...