згадка

Гелена Смилянская
морський берег,
як оберег сонця,
своєрідна твердь,
на яку
повітряною мотузкою
може спуститися
воно в хвилях купатися,
променями граючи в воді,
пронизувати сонячними стрілами потоки,
хвилі розрізаючи на сегменти,
фрагменти дня мого побачили
і ви,
що погляди свої
схрестили із моїми нині

19.50
16.11.2019

згадкою про Атени