Дитинство

Оксана Филина
Дитинство у квітах, дитинство у гаю, Дитинство у хаті, де мрії,
Де пахне садами і хлібом гарячим,
Де віра, любов і надія.
Дитинство, як книжка, моя і чарівна,
Де кожний листок - подарунок,
Де брат ще сміється , де сонце весняне,
Де мами я жду поцілунок.
Ті дні пролетіли, і роки так скоро,
І книжка закрита, давно це було.
Пише небо мою повість лагідно нову .
На прозорій бумазі , як скло.