***

Вера Деревьянко
комарик новий народився прилетів до мене

 до щічки притулився

 лапками своїми обіймав

 хоботком поцілував

прокусив крові напився
 задзищав і полетів
 на потолок напевно сів...

проголодається і прилетить
щоб знов крові моєй попить...
а я подумала що любить
обіймає і голубить...