Я завжди поруч

Лариса Калинина-Харламова
Коли в очах вирує жах,
А в серці холод крижаний,
Тобі скажу, коханий: - Так!
Ті в душу заринай мені
Я, наче, пташка та сліпа.
Б'юсь о твоє холодне скло
Нерозуміння,
А журба
Кружляє і сміється зло.
Приспів:
Не йди!
Я відчуваю тебе.
Світи!
До самих чистих небес.
І знай з тобою поруч завжди
Я – Любов твоя!
Я змию ласкою твій сум.
Крилом закрию від біди.
Тебе у казку віднесу
Ти серцем шлях мій освіти
Моя любов і твій вогонь –
Удвох збудуємо свій світ.
Торкнись цілунками долонь
І знову наш відчуй політ.

Приспів:
Лети! Я відчуваю тебе.
Лети! До самих чистих небес!
І знай, з тобою поруч завжди
Я – любов твоя…
/22:38/ 18.11.19