служим БОГУ

Вера Деревьянко
служим ми лише йому
отцю і Богу одному
от лише я не пойму
що відчуваю як обійму.
дитя маленьке
в нічь сувору
коли заплаче від її мору.
відчуваю благодать спішу диттяті передать заспокоїти розважить
як мор
свої права покажить...