Десь ходить осiнь...

Светлана Ганоцкая
Серпень...Літо...
А в повітрі аромат осінній
Сум прозорий і щем...
Осінь тихо постукала
Та й накрила холодним дощем...
Туманами ранковими
Огорнула зелені діброви
Запорошила світ хуртовина жоржин...
І горить різноквіття
На клумбах  осіннього міста...
Трохи сумно і гарно,
А ще неймовірно барвисто...
Осінь - Мавка
Вдягне калинове намисто
Пишні шати з багрянця
І серпанок туману ...
Зачарована, гарна
Попрямує в холодні світанки
І  на рік залишиться
У зимових засніжених ранках...