Загорни мене

Дарья Ярга
Загорни мене  в ковдру
як маленьку дівчинку
Так, щоб монстри з- під ліжка
не дістались моєї ноги.
Щоб не виринув із пітьми Вовчок
і лишився цілим мій "бочок".
Щоб розтанули обриси чорні
в променях світла м'якого
Щоб настав усміхнений день
І не було нічого лихого...