поздравление с днём рождения

Матрёна Донченко -Дидок
Багато добрих слів і побажань
Тобі ми вже бажали
Що ти найкраща на землі
Давно це ми вже знали.

І от чекаєм за столом
Щоб привітать найшвидше
Бо випить хочеться сто грам
А може трішки й більше.

Ми вип’єм щоб завжди було
У тебе все найкраще:
В житті, в роботі і в родині
Поганого- нізащо.

Здоров’я, радості мішок
Скажу тобі на посошок
Тож будь завжди такою:
Доброю, відкритою і гомінкою.