Галас про Галаса

Поэт Закарпатья Василий Галас
Є рій імен в літературі
що як метелики весни:
вже їх ніхто і не згадає
ні рис, ні форм уосени…
Вам Галас пише геніально.
Вірші - девізи! прапори!
Його поезія – відлуння
конгеніальної пори!
Його пером керує Всесвіт.
Ніяких мод ані гримас.
Лишає слід у ваших душах
усе від нього... Як алмаз.

Листопад 2019