***

Матрёна Донченко -Дидок
Коли я сплю, то часто відчуваю
Неначе вітерець торкається щоки
І я не знаю, що це означає
Та це торкання я сприймаю залюбки.

Можливо ангел бажає добрих снів
А може інший хтось торкається лиця
Та хто б не був – спасибі за гінця
За його ласку буду вдячна до кінця.