Счастливые пары

Карпенко Наталия
Щасливі пари

Бувають пари, як від Бога!
Немов би сам Господь їх звів
і їм на двох одну дорогу
своїм перстом він освятив!

Отак ідуть вони щасливі –
рука в руці, крило – в крило,
бо їх веде велика сила –
кохання те, що розцвіло

між ними пишним, буйним цвітом.
Воно не спалить їх вогнем, -
закохані, теплом зігріті,
життю радіють день за днем.

І хай там що на їх дорозі,
бувають прикрощі у всіх, -
подружжя все збороти в змозі!
Нехай турбот – великий міх,

та для закоханих – то жарти, -
вони  удвох його несуть.
Така любов – пошани варта,
бо в ній вся сила їх і суть.

Закохані – усе здолають,
бо слабшому своє плече
сильніший завжди підставляє, -
від них удача не втече!

Їм ангели в винагороду,
за душ закоханих красу,
за їх сердець нетлінну вроду,
хороших діток принесуть!

Березень 2018 р.