божественно...

Вера Деревьянко
по життю ідем все далі собираємо медалі
на шию Богу почепили
їх для нього успіхи родили...
життя успішне у людей
Бог дарує діло від ідей...
живіть з любовью і працюйте
веселіться потанцюйте поспівайте
не сумуйте...
головне що не воюйте...
от і буде всім прекрасно
ми народились не напрасно...
зберегти примножити кохання продовжить рід таке у нас завдання...