Ви досi вiрите?

Шморон Наталия
Ви досі вірите в людську правдиву щирість ??
Оту що справжня , а не просто на показ...
Тоді знайдіть в собі малесеньку сміливість -
Собі признатися , що вже впеклись не раз ...

Не раз довірились , не раз відкрились перші
І ще й порадою потішитись не раз ...
І все ж ,напевно, не розгледіли в ній фальші ,
В душі приймаючи букет красивих  фраз ...

Фальшивий світ усім  сміється щиро в вічі,
А сам будує хитрі плани , мов шакал ...
Не вірте посмішкам , що людям гарно личать ,
Там часто криється... скривавлений оскал ...