Шкурка Ян ны

Омский Хохол
Не хотів писать я про Яніну,
Но всеж скажу про цю дівчину.
Перевертає все наоборот,
Робить завжди з зародка оборт.
Кудлата, чорна, гарна баба,
А поводиться як жаба.
Пожалій свою ти шкурку,
Поки не перетворилась в урку!