26. для внучки натал

Ольга Годня
     ДЛЯ ВНУЧКИ НАТАЛІ

Вранці мама у садочок Наталю вдіває
Гарне платтячко, колготки,
Коси заплітає.
А Наталя вередує:
Я ще хочу спатки
Хай сьогодні у садочок
Йде за мене татко.
Що ж він буде там робити?
Каже мама доні.
Може там він посидіти
Й гратися надворі.

12.12.18р.
ОЛЯ ГОДНЯ